Начало

Добре дошли в хотел Одисей – Русе


Хотел Одисей, предлага комфорт и премерен лукс на разумни цени. Разположен в центъра на града на тиха улица, тризвездният хотел в Русе е подходящ както за делови гости на града, така и за туристи, посещаващи го за удоволствие. Атмосферата в хотел Одисей – Русе адекватно съчетава класическа елегантност и функционалност, професионално обслужване и съвременни удобства, за да предложи максимално комфортен престой и пълноценен отдих.

Това е един от малкото хотели в Русе, които се отличават с изящество в детайла, преобладаващи светли цветове, качествени материали и комфортна мебелировка.
Изисканият лоби бар на хотела е мястото, където освен апетитна закуска, гостите на хотела могат да се насладят на любима напитка или да проведат делова среща.
Повече информация за стаите, които предлагаме можете да намерите в НАСТАНЯВАНЕ.

За Русе

Русе е голям пристанищен град по поречието на река Дунав в Североизточна България. Русе често е наричан „Малката Виена“ заради архитектурните паметници, в които са застъпени стиловете барок, модерн, неокласицизъм и сецесион. В районa му се намират рафинерията Приста Ойл и Дунав мост, който свързва българо-румънската граница над река Дунав. Тук се намират Пантеона на Възрожденците и Националния музей на транспорта.